(FOTO) Moderan teren za buduće generacije – Danas otvorenje obnovljenog gimnazijskog igrališta

Danas kreće 11. Crosscity Buckets, jedan od najposjećenijih i najznačajnijih sportskih događaja u Križevcima i najpopularniji košarkaški 3×3 turnir u ovom dijelu Hrvatske. Turnir će prvi puta biti trodnevni, najavljene su najbolje križevačke, hrvatske, ali i pregršt ekipa iz cijele Europe.

No, ono po čemu ćemo ovaj turnir zauvijek pamtiti je svečano otvorenje jučer dovršenog gimnazijskog košarkaškog igrališta. Kultno mjesto za sve haklere obnovljeno je te je na njega postavljena nova podloga. U sklopu radova montirane su fleksibilne polipropilenske podne ploče na kojima su iscrtane nove linije za košarkaško igralište. Montirane su nove konstrukcije i table s obručima, a ukupna vrijednost radova je 31.288,75 eura s PDV-om te su financirani iz županijskog proračuna. Igralište će se svečano otvoriti u 18.30 sati, otvorenju će ispred Županije prisustvovati zamjenik župana Ratimir Ljubić, ispred Grada Križevaca gradonačelnik Mario Rajn te ispred udruge Ulica, To Smo Mi Tomislav Maslić, ujedno i sportski tajnik KK Radnik Križevci.

Spomenimo i da je u sklopu radova tribina uz košarkaško igralište obojana u plavu boju, a kako su radovi izgledali tik pred dovršetak, pogledajte u fotogaleriji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.