Večeras kod zvjezdarnice koncert križevačko-zagrebačkog benda Flaner

Danas, 27. svibnja, na 19. Culture Shock Festivalu održat će se koncert križevačko-zagrebačkog sastava Flaner. Koncert se održava na pozornici ljetnog kina pored križevačke zvjezdarnice. Početak je u 20 sati, a ulazak je besplatan.

Alternativni rock bend „Flaner“ čine dvojica Križevčana, braća Luka Baričević (gitara, vokal) i Lovro Baričević (bubnjevi) te četvorica Zagrepčana, Džon Gečević (vokal, gitara), Borna Jaklenec (gitara), Tomi Tomaško (bas gitara) i Tomislav Miklež (klavijature). Na Valentinovo ove godine izašao im je album prvijenac „Pulpa“. Riječ je o autorskom materijalu na kojem je bend radio tijekom 2020. i 2021. godine, dok su u prošloj godini izdali čak tri singla – „Stvari“ u veljači, „Kaktus“ u svibnju te „Krug“ krajem rujna, a u veljači 2023. četvrti singl „Noćas“.

Od osnutka 2018. „Flaner“ su koncertno aktivni ponajviše u Zagrebu (Glazbena kuća; brucošijada Muzičke Akademije, Močvara; HR DEMO, Hard Place), Križevcima (Klub kulture; Dvorište K2; Robin ljetno kino) i Samoboru (8. Samoborski Rock Festival, Bunker).

Ulazak slobodan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.