Pučko pokrenulo program osposobljavanja za traženo zanimanje

Još ima slobodnih mjesta za formalni program osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba, koji organizira Pučko otvoreno učilište Križevci i nastava je upravo počela. Završetkom programa stječe se Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u radnu knjižicu. Polaznici moraju biti punoljetni, imati završenu osnovnu školu te liječničko uvjerenje o psiho-fizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova njegovatelja.

Upoznati smo s deficitom njegovatelja na tržištu rada što je i jedan od razloga zašto smo ponovo pokrenuli ovaj program. Osposobljavanje počinje već ovaj tjedan“, obavještavaju iz Pučkog otvorenog učilišta. Nastavnici su mag.med Damjan Abou Aldani i bacc.med.techn Ines Kos.

Program ukupno traje 500 sati, od toga se 280 sati odnosi na praktičnu nastavu. Cijena je 729.98 eura, odnosno 5.500 kuna na šest rata ili jednokratno uz popust od 10 posto. Za sve informacije o programu i upisima obratite se stručnoj suradnici za programe u obrazovanju i kulturi na broj 099/490-4590 ili e-mail suradnik@pou-krizevci.hr  

Vezano

Komentari su zatvoreni.