Vikend akcijskih filmova u Kinu Križevci

Večeras od 20 sati i u nedjelju od 16 sati u Kinu Križevci se prikazuje akcijska komedija Shazam! Bijes bogova. U središtu priče je tinejdžer Billy Batson koji se nakon što izgovori čarobnu riječ “shazam” transformira u superheroja. Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta.

U subotu u 17 sati na programu je crtić Marmaduke: Buntovnik na četiri noge, priča o poznatom stripovskom junaku psu Marmaduke. Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa. Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

U subotu u 20 sati prikazuje se znanstvenofantastični akcijski triler 65. Nakon katastrofalne nesreće na nepoznatom planetu, pilot Mills ubrzo otkriva da se zapravo nasukao na Zemlji… prije 65 milijuna godina. Sada, samo s jednom prilikom za spašavanje, Mills i jedini preživjeli član posade, Koa, moraju se probiti kroz nepoznati teren prožet opasnim prapovijesnim stvorenjima u epskoj borbi za preživljavanje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.