HDZ-ov vijećnik osigurao kvorum – bez rasprave i jednoglasno prihvaćene 22 točke dnevnog reda

Nakon što je oporba napustila 13. sjednicu gradskog vijeća i srušila kvorum, na sjednici se pojavio HDZ-ov Goran Hrg i deset vijećnika je nastavilo donositi odluke po dnevnom redu. Odmah na početku s dnevnog reda je skinuta točka o osnivanju prava građenja na livadi u Ulici brace Hanžeka, one koja je izazvala burnu raspravu na početku sjednice.

Gospodine Gatarić, ja vas uvjeravam da ćemo mi riješiti ovaj problem koliko god to koštalo gradski proračun. Ovaj grad je uključiv i osigurat ćemo zemljište za ovaj projekt, ako treba i kupit ćemo ga. Što se tiče Ulice Brace Hanžeka za mene je ta točka gotova”, poručio je gradonačelnik Mario Rajn u nastavku sjednice.

Deset vijećnika jednoglasno je i bez rasprave u petnaestak minuta prihvatilo 22 točke s dnevnog reda, među kojima su odluke o dodjeli gradskih priznanja, o raspisivanju natječaja o prodaji gradskog zemljišta u Ulici Nikole Tesle, ali i Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada pa će cijena građani odvoz smeća uskoro plaćati više.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.