Traju prijave za izlagače na sajmu Križevci u cvijeću

Otvoren je poziv za najam izložbenog prostora na sajmu cvijeća koji će se u Križevcima događati baš oko Dana planeta zemlje, od 21. do 23. travnja. Za izlagače cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i opreme za hortikulturu sudjelovanje na sajmu se ne naplaćuje, dok će izlagači s dodatnim sadržajima (kokice, vata, baloni i dr.) plaćati prostor prema Odluci o gradskim porezima Grada Križevaca i njezinim izmjenama. Prijaviti se mogu pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti prodaje cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i opreme za hortikulturu, a izlagačka mjesta će se popunjavati prema redoslijedu pristizanja prijava.

Nemčićev trg predviđen je kao prodajni i izložbeni sajam cvijeća, sadnica, ukrasnog bilja, grmlja i drveća, sjemena, lukovica, gomolja i sličnog, dok je će se na Trgu J. J. Strossmayera prodavati strojevi i alati za hortikulturu, gnojiva, zaštitna sredstva, vrtna oprema poput žardinjera, klupa, rasvjete te strojevi i vozila.

Sajam “Križevci u cvijeću” organizira se već nekoliko godina i prilika je to za kupnju sadnog materijala za uređenje balkona, vrtova i dvorišta. Rok za prijavu izlagača je 14. travnja poštanskim putem na adresu: Grad Križevci, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici, s naznakom za „JAVNI POZIV za sudjelovanje na sajmu “Križevci u cvijeću” i adresom ponuditelja s druge strane omotnice, ili putem e-mail adrese: miluska.skrlec@krizevci.hr

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.