Učenici COOR-a u Križevce nose novih osam medalja

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci postigli su izvrsne rezultate u Poreču na državnom natjecanju Hrvatskog školskog sportskog saveza za učenike s intelektualnim teškoćama. Na natjecanju u pikadu učenik Valentino Feltrin osvojio je prvo mjesto, učenice Leonarda Brezjan drugo, Antonija Žganec treće i Ana Jendriš četvrto mjesto. Na natjecanju iz stolnog tenisa u kategoriji mlađih djevojčica Hrvojka Bekić osvojila je drugo, dok je Ana Marija Pendelj osvojila treće mjesto. U kategoriji djevojaka u stolnom tenisu, Martina Dvečko bila je treća.

Izuzetno smo ponosni i na našu najmlađu natjecateljicu Loris Banić koja je po prvi puta sudjelovala na natjecanju u plivanju, i stekla prva sportska iskustva. Čestitamo našim učenicima i mentorima na svim rezultatima koje su postigli“, poručila je ravnateljica Mihaela Brkić uime svog kolektiva.

Iz COOR-a Križevci u Poreč je otputovalo devet učenika i s njima mentori Snježana Mergon, Dario Sokač i Ivana Dugina Baran. Natjecali su se uz više od 420 sudionika iz šezdeset škola i centara iz Hrvatske u atletici, plivanju, stolnom tenisu, štafetnim igrama i pikadu. Koordinator natjecanja je Hrvatski školski sportski savez pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta s kojim organizator planira nacionalni inkluzivni projekt za uključivanje djece s teškoćama u svakodnevne sportske aktivnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.