Traži se kreativno rješenje za borbu protiv korupcije

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije raspisalo je Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka povjerenstva koji će svojim izgledom i sadržajem doprinijeti podizanju svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.
Promotivni letak treba biti informativnog karaktera, građanima treba pružiti informacije o tome što je korupcija, najčešćim pojavnim oblicima korupcije, prevenciji, posljedicama i mogućnosti prijave sumnje na korupciju županijskom Antikorupcijskom povjerenstvu i ostalim institucijama koje su nadležne za postupanje sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Osim toga, očekuje se da letak bude kreativno oblikovan i vizualno dopadljiv, a ne njega se mogu javiti studenti koji studiraju na visokim učilištima koja imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije. Studenti se mogu i udružiti kako bi zajednički smislili zanimljiv i privlačan letak, a autori rada koji će biti odabran kao najbolji dobit će novčanu nagradu od 265,45 eura.

Natječaj je otvoren do 28. travnja, sva pitanja mogu se postaviti elektroničkim putem na adresi jelena.drakulic@kckzz.hr. Detalji natječaja nalaze se na mrežnoj stranici Županije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.