[FOTO] Osam članova AK Križevci danas pretrčalo 250 km

Osmorica Križevčana, članovi AK Križevci, istrčali su danas 250 km na Polojskoj ultri, cestovnoj atletskoj utrci na 100 km koju organizira Ultramaraton klub Mazator i trči se u Slavonskom brodu na kružnoj stazi dugoj 2.5km. Alen Lukinović, Saša Brumen, Matija Subotičanec, Tomislav Bojko, Marko Horvat i Toni Jukica trčali su 50 km u parovima štafeta, dok su Zvonimir Mesić i Igor Kuzmić istrčali svaki po 50 km. Na stazu su došli već ranom zorom, pripremili šator i vlastitu okrjepnu točku s napitcima i energetskim pločicama za trenutke slabosti. Svi su uspješno završili trke, a s rezultatima su zadovoljni.

“Bilo je super, skoro svima sve po planu”, rekao je Toni koji je dionicu od 25 km istrčao za manje od dva sata i pritom popravio svoj dosadašnji polumaratonski rezultat. Ujutro pred trku je bilo nervoze, kaže Saša, no na stazi pred izmjenu trema je nestala.

Uglavnom, prezadovoljan sam. Poskidao sam sve svoje rekorde. Alen je istrčao bolje od planiranog, Bojko je bio odličan, Matija s obzirom na virozu od prije par dana odličan. Kuzmu su malo ulovili grčevi, ali odradio je odlično. Zvonetu je bilo teško, ali odradio je utrku do kraja. Svi smo sretni!“, prenio je Saša dojmove cijele križevačke ekipe. Inače, na utrci je sudjelovalo 266 trkača iz više europskih zemalja, u raznim disciplinama, od štafeta na 50 i 100 km u raznim kombinacijama spolova, zatim utrci na 50 km i onoj za najizdržljivije trkače na 100 km.

Igor Kuzmić je 34. na prvenstvu Hrvatske na 50 kilometara (4:28:55) Zvonimir Mesić 49. (5:17:50) Štafeta 2 x 25 km 7. Toni Jukica i Marko Horvat 9. Matija Subotičanec i Tomislav Bojko 10. Saša Brumen i Alen Lukinović.

Vezano
1 komentar
  1. igre piše:

    Dobra kilometraža ….

Komentari su zatvoreni.