U Križevcima nova ustanova i nova ordinacija dentalne medicine

U Križevcima su ovih dana otvorena dva nova mjesta za pružanje zdravstvene zaštite i skrbi u području dentalne medicine. U sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Križevcima započela je s radom nova ordinacija dentalne medicine Lucije Herceg, dr. med. dent., na adresi Trg svetog Florijana 12, u prostorijama Doma zdravlja.

Radno vrijeme ordinacije dr. Herceg je neparnim datumima prijepodne te parnima poslijepodne, a pacijenti koji nemaju izabranog liječnika dentalne medicine zainteresirani za upis mogu se javiti na broj telefona 048/712-998 ili elektroničkom poštom na lucija.herceg@dzkkz.hr.

Na adresi Dragutina Lambla 30 svoja je vrata otvorila i Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Šantak, gdje će pacijente primati dr. sc. Vedran Šantak, dr. med. dent., specijalist parodontologije s djelatnicima. Lokacija će biti poznata bivšim pacijentima dr. Srebrenke Tkalčec koja je prije nekoliko godina otišla u mirovinu.

Ustanova dr. Šantak također upisuje pacijente koji nemaju ili žele promijeniti izabranog liječnika dentalne medicine, na broj telefona 048/716-066 ili elektroničkom poštom na ustanovadrsantak@gmail.com. Radno vrijeme je parnim datumima poslijepodne te neparnima prijepodne 7:00-14:30 uz poslijepodnevnu smjenu 13:00-20:30 sati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.