Večeras na 3. STEAM večeri u Caffe baru „Bull 23“ o digitalnoj stomatologiji

Dentalna medicina ili stomatologija, analogno ili digitalno, obrazni luk ili atmosferska plazma, – te i još mnoge druge dvojbe razriješite na večerašnjoj kratkoj tribini „Analogna i digitalna stomatologija“ koja se održava u sklopu „STEAM večeri“, uz gosta dr. sc. Vedrana Šantaka, dr. med. dent., specijalista parodontologije iz Križevaca. Tribina se održava na 1. katu Caffe bara „Bull 23“ i počinje u 20 sati. Moderator tribine je Hrvoje Belani iz Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“.

Šantak je liječnik dentalne medicine i specijalist parodontologije iz Križevaca, doktorirao je u Zagrebu, radni staž stekao u Domu zdravlja Zagreb-Centar. Aktivan je u struci i u lokalnoj zajednici, a nedavno je u Križevcima otvorio Ustanovu za zdravstvenu skrb dr. Šantak. Tribina „Analogna i digitalna stomatologija“ dio je serijala kratkih tribina „STEAM večeri“ koji križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima organizira u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.