[FOTO] KTC iŠČupao pobjedu protiv Riječana

Rukometaši KTC-a teškom su mukom danas pred stotinjak gledatalja nadjačali riječki Zamet 26:25 (15:15) u Ligi za ostanak u premijeligaškom razredu. Ponovilo se nepisano pravilo da su najteže utakmice u kojima se „unaprijed“ upišu bodovi, ali je, ipak, naposljetku, sve dobro završilo za momčad trenera Sokača.

KTC se mučio od početka do sretnog svršetka, a borbeni gosti su u prvom dijelu vodili i tri pogotka prednosti i nije im puno nedostajalo da na križevačkom parketu dohvate barem bod. Perajica je u posljednjoj minuti postigao taj 26., ispostavilo se pobjednički pogodak, a Križevčani su se uspjeli obraniti u završnom napadu Zameta. KTC u sljedećem kolu gostuje kod Ribole Kaštela. Danas za KTC nije igrao Luka Vinković kojem je iznenada preminuo otac.

KTC: Šutalo (13 obrana), Marković 2, Ostarčević 1, Harča, Dujmović 3, Perajica 4 (2), Jurakić 6, Prezelj, Maričić, Martinović, Ezgeta 8, Masnec, Mršić 2 pogotka. TRENER: Dalibor Sokač.

Izjave nakon utakmice KTC-Zamet:

Dalibor Sokač, trener KTC-a:

Najgore su te utakmice kada prije utakmice upišeš dva boda. Mi smo njih, valjda, „pobijedili“ kada su krenuli iz Zameta, iz Rijeke, a već smo „imali dva boda“. Nema lake pobjede, ako ne „pogineš“ svih 60 minuta na parketu, čim se opustiš stiže kazna. Dečki iz Rijeke su, stvarno, odlično odigrali, ali mi smo njima dali igrati. Veli se, doduše, da prave ekipe osvajaju bodove i onda kada ne igraju dobro. Mi ne da smo igrali dobro, nego smo igrali katastrofalno. Nema veze, opet smo osvojili dva boda, naša su, kakva su-takva su, ali su naša i idemo dalje“.

Davor Maričić, igrač KTC-a:

Što reći nakon ovakve utakmice. Ušli smo dosta loše u utakmicu. U prvom poluvremenu smo primili 15 pogodaka, mučili se, a oni su osjetili, kako bi mi rekli „nanjušili krv“. Ušli su im neki šutevi izvana koje ne možeš obraniti i, jednostavno, im je krenulo. Onda se iz toga moraš iščupati i to je vrlo teško, što se pokazalo na kraju. Čestitam ekipi Zameta, pružili su jako dobar otpor, mlada su i poletna ekipa koja, sigurno, ima budućnost“.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.