Crtaj i piši – pokaži kako zamišljaš svemir

U svakom razredu ima učenika koji znaju nabrojati planete, imenovati neke zvijezde ili ih pak zanimaju svemirske misije, otkrivanje novih svjetova i galaksija, a kako ti zamišljaš svemir – zanima udruge P.O.I.N.T. i Perzeidi koje provode projekt Future Hub Križevci i u sklopu njega organiziraju natječaj likovnih i literarnih radova pod nazivom “Kako zamišljam svemir?”. Sudjelovati mogu učenici osnovnih škola koji imaju neku ideju i žele napisati ili nacrtati kako izgleda svemirsko prostranstvo, neotkriveni svjetovi i galaksije, zvijezde, planeti i crne rupe. Dozvoljeni su svi formati i slikarske tehnike – granica je samo mašta.

Noćno nebo - galaksija

Radovi se mogu slati poštom ili donijeti osobno u društveni centar Future Hub Križevci koji se nalazi na adresi Trg svetog Florijana 16 (nova zgrada u dvorištu iza Gradske knjižnice) do 31. siječnja 2022. Likovne i literarne radove koji najbolje uspiju prikazati temu, pokazat će javnosti na izložbi u veljači u društvenom centru, a tri najuspješnija autora će i nagraditi.

Znanstveno-obrazovni centar Future Hub Križevci projekt je udruge P.O.I.N.T. i partnera astronomske udruge Perzeidi, Pučkog otvorenog učilišta Križevci i Grada Križevaca. U sklopu projekta provode se izvanškolski obrazovni programi za djecu i mlade iz područja prirodoslovlja i tehničkih disciplina te znanstveno-popularni sadržaji za građane, a sufinanciraju ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i vladin Ured za udruge.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.