(FOTO) Križevci dobivaju još jednu benzinsku crpku, gradi je poznati poduzetnik

Križevci su posljednjih mjeseci postali pravo gradilište. Tome, naravno, najviše pridonosi projekt aglomeracije zbog kojeg su mnoge gradske ulice obavijene radovima. Pored toga, veliko je gradilište postala i Tomislavova ulica.

Osim aglomeracije, tamo je nedavno napravljen i rotor na križanju s Kiepachovom i Gundulićevom, gradi se Supernova trgovački centar, a preko puta, pored Eurospina, započeli su radovi na izgradnji nove benzinske pumpe u Križevcima.

Nakon što smo doznali da je investitor Miroslav Antunović, sin Tomislava Antunovića, zagrebačkog hotelijera i vlasnika benzinskih crpki, obratili smo im se s upitom oko izgradnje pumpe u Križevcima te što će sve ista obuhvaćati, no niti dva tjedna nakon slanja upita, odgovora nema.

Da će Antunović doista izgraditi pumpu u Križevcima, postalo je jasno kada je izgradnja započela te je na ulazu na gradilište postavljena tabla s ključnim informacijama o građevini. Investitor je AGS Hrvatska, tvrtka u vlasniku spomenutog Miroslava Antunovića. Kako je navedeno, izgradit će se postaja za opskrbu prijevoznih sredstava gorivom sa pratećim sadržajem. Spomenimo i da je izvođač radova tvrtka Jedinstvo iz Krapine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.