Majdak: Hrg mi prijeti već mjesecima

HSS_697211S1_jutarnji_Branko_Hrg_Ivan_Majdak

Križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS) kazneno će prijaviti Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDPa, stoji u najavi konferencije za medije koju je gradonačelnik Hrg uputio medijima, a sazvana je za srijedu, 7. siječnja u 10 sati u Gradskoj upravi.

Kaznenu prijavu će podići zbog nanošenja štete ugledu, časti i dostojanstvu gradonačelnika Grada Križevaca i njegovim suradnicima, iznošenjem neistinitih činjenica i laži u vezi s isplatama darova za novorođenčad, stoji u dopisu.

Osim kaznene prijave, podiže se i tužba protiv Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDP-a, o čemu će detaljnije biti govora na samoj konferenciji za medije.

Ivan Majdak je rekao kako mu Hrg tužbama prijeti već nekoliko mjeseci putem raznih medija.

– Ne znam koji su njegovi navodi, ali jedva čekam da dođe do te tužbe, pa da napokon sjednemo u sudnici i riješimo problem, a ne da se prepucavamo preko novina. Na podnošenje tužbe Hrga je vjerovatno ponukao loš izborni rezultat u Križevcima (za predsjednika države, op.a.) pa sada traži medijski prostor kako bi skrenuo pozornost javnosti s te činjenice – rekao je Majdak, te dodao kako se najavljene tužbe ne boji. (GP)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Zujko
Zujko

joj a da zaboravih, danas ti je Bozic pa te pustili na vikend

Zujko
Zujko

Marksisticka borba, kaj cuvari u ustanovama danas ne rade kad si ti opet vani?

marksistička borba
marksistička borba
Josip
Josip

Hrg je bolestan

Zujko
Zujko

hahahahahahahaa, kaj su popušili? Nije im pomoglo niti navijanje Hrga, Korena, Gregureka i Vučine. Baš me zanima kakve je face imala elita. Kaj na kraju ostala Demokroacija a ispali ovi od lopine? Sad budu Hrg i Koren dolazili gledati Piciga 🙂

Kmer
Kmer

A mn bude izvještaval uživo