Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Majdak: Hrg mi prijeti već mjesecima

HSS_697211S1_jutarnji_Branko_Hrg_Ivan_Majdak

Križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS) kazneno će prijaviti Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDPa, stoji u najavi konferencije za medije koju je gradonačelnik Hrg uputio medijima, a sazvana je za srijedu, 7. siječnja u 10 sati u Gradskoj upravi.

Kaznenu prijavu će podići zbog nanošenja štete ugledu, časti i dostojanstvu gradonačelnika Grada Križevaca i njegovim suradnicima, iznošenjem neistinitih činjenica i laži u vezi s isplatama darova za novorođenčad, stoji u dopisu.

Osim kaznene prijave, podiže se i tužba protiv Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDP-a, o čemu će detaljnije biti govora na samoj konferenciji za medije.

Ivan Majdak je rekao kako mu Hrg tužbama prijeti već nekoliko mjeseci putem raznih medija.

– Ne znam koji su njegovi navodi, ali jedva čekam da dođe do te tužbe, pa da napokon sjednemo u sudnici i riješimo problem, a ne da se prepucavamo preko novina. Na podnošenje tužbe Hrga je vjerovatno ponukao loš izborni rezultat u Križevcima (za predsjednika države, op.a.) pa sada traži medijski prostor kako bi skrenuo pozornost javnosti s te činjenice – rekao je Majdak, te dodao kako se najavljene tužbe ne boji. (GP)

wpDiscuz