U ponedjeljak predavanje o prevenciji i životu sa srčanim bolestima

Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije u sklopu EU projekta “Zdravo srce, zdrava budućnost”,  u suradnji s Gradskom knjižnicom “Franjo Marković” Križevci, organiziraju predavanje za građane pod nazivom “Kardiološki ste bolesnik, a što dalje?” u ponedjeljak 13. veljače u 18 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice.

Cilj projekta je podizanje i unaprjeđenje znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i zdravog načina života te prevencija i sprječavanje razvoja bolesti kardiovaskularnog sustava na području Koprivničko-križevačke županije. Promicanjem i popularizacijom zdravih navika nastoji se povećati svijest stanovnika Koprivničko-križevačke županije o važnosti prevencije bolesti kardiovaskularnog sustava. Svrha ovog projekta je informiranje građana o zdravom načinu života, prehrani i neophodnom kretanju u svakoj životnoj dobi

Zajedničko predavanje će održati specijalist interne medicine i subspecijalist kardiologije Eugen Fucak, nutricionistica Iva Butković i kineziolog Ivan Đuroci. Ulazak je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.