Titanic se vraća na veliko platno, stiže i u Križevce

U petak od 20 sati u Kinu Križevci prikazuje se treći nastavak franšize blockbustera Magic Mike, glazbena komedija Čarobni Mike: Posljednji Ples. Renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi obnovili čaroliju: Channing Tatum se vraća u ulogu Mikea Lanea, a Steven Soderbergh kao redatelj sa scenarijem Reida Carolina, koji je također napisao prva dva filma. Uz Tatuma glumi i Salma Hayek Pinault. Magic Mike Lane nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu, a nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, prisiljen je raditi kao barmen. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom koja mu nudi ponudu koju ne može odbiti… uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Mike otkrije njen plan mora se zapitati, mogu li on i novi zgodni plesači koje će morati dovesti u formu izvesti nemoguće?

U subotu od 17 i nedjelju od 16 sati na programu kina je obiteljski avanturistički film Nikica u potrazi za blagom. Uz pomoć svojih prijatelja, Nikica kreće u potragu za tajnim blagom koje bi ga moglo spasiti od čega se najviše grozi – preseljenja u drugi grad. Savršeni svijet malog Nikice uključuje tatu i mamu, njegovu školu i što je najvažnije njegovu hrpu prijatelja. Ta se grupica prijatelja zovu Nepobjedivi, ali oni su prije svega nerazdvojni. Barem tako misle. Jer kad Nikičin tata dobije unapređenje i kaže svojoj porodici da svi moraju preseliti na jug Francuske, njegov se mali savršeni svijet počinje raspadati. Kako može nastaviti bez svojih prijatelja? Bez Alexovih kroasana, Cuthbertovih naočala, Matthewova nestašluka i daleko od njihovog omiljenog igrališta?

Svi ljubitelji priče o ljubavi Rose i Jacka u filmu katastrofe iz 1997. doći će na svoje jer je u subotu od 20 sati na programu križevačkog kina najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona – Titanic. Titanic je ušao u filmsku povijest osvojivši 11 Oscara, uključujući one za najbolji film i režiju. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu. Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje “najveći film ikad snimljen”. U ovoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća možda najpoznatijeg broda u povijesti glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj propasti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.