Bibliobus od ovog tjedna na novim stajalištima

Križevački bibliokombi od ovog tjedna preuzima knjižnične usluge za općinu Gornja Rijeka jer se tamošnja Općinska knjižnica zatvara. Obilazak novootvorenih stajališta počinje od četvrtka 9. veljače 2023. i to po rasporedu:

1.       Kod područne škole Kolarec u 9 sati

2.       Kod područne škole Hižanovec u 9:30 sati

3.       Kod Dječjeg vrtića „Mali medo“ – Osnovne škole Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka u 10 sati.

Bibliokombi će na tim stajalištima stajati svakog drugog četvrtka, počevši od 9. veljače, a korisnici knjižnice (djeca i odrasli) mogu posuđivati najnovije slikovnice, knjige za djecu, popularno-znanstvenu i stručnu literaturu, lektiru, filmove, knjige za odrasle i dr. Članarina vrijedi godinu dana od dana učlanjenja i iznosi 6 EUR dok se posudba po knjizi ne naplaćuje. Rok posudbe je dva tjedna ili do sljedećeg dolaska bibliokombija.

Križevački knjižničari pozivaju sve zainteresirane u četvrtak 9. veljače u 10 sati ispred vrtića „Mali medo“ na malu svečanost u povodu otvaranja bibliobusne službe za općinu Gornja Rijeka i učlane se u knjižnicu.

Vozilo bibliobusne službe Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci mala je putujuća knjižnica koja od 2009. obilazi brdsko-planinska mjesta, sela i zaseoke Kalničkog prigorja te prostorno pokriva okolicu Grada Križevaca i općina Sveti Ivan Žabno, Sveti Petar Orehovec i Kalnik.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.