Počasna članica udruge P.O.I.N.T. s učenicima darivala Udrugu „Maslačak“

U aktivnostima i donacijama ispunjenom tjednu, Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ razveselio je i primitak paketa iz Osnovne škole Sveta Nedelja, Područne škole Kerestinec.

Donaciju su im pripremili i poslali učenici 2.b razreda s učiteljicom Sandrom Vuk, inače počasnom članicom križevačke udruge P.O.I.N.T. koja je u razdoblju od 2004. do 2013. godine redovito prikupljala donacije za osobe s intelektualnim teškoćama Križevaca u sklopu ondašnje humanitarne akcije „Petaka za đaka/FIVE4KIDS“.

– Hvala vam, draga Sandra, što i nakon toliko godina od vašeg prvog poklona mislite na nas, uputili su javnu zahvalu članovi „Maslačka“, ugodno se iznenadivši bogatom poklon-paketu.

Potpisali dva vrijedna ugovora o financiranju

Krajem siječnja 2023. Udruga „Maslačak“ Križevci potpisala je dva ugovora o financiranju koji osiguravaju kontinuitet njihova djelovanja. Prvi je trogodišnji ugovor o financiranju institucionalne podrške od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, kojom su osigurali sredstva za tzv. hladni pogon udruge, koji uključuje plaću zaposlenice zadužene za administrativne, knjigovodstvene i uredske poslove, režije, opremu i ostale troškove uredskog poslovanja. Drugi ugovor je za financiranje projekta „Zajedno za bolje sutra“ od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih, u kojem im je partner Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.