Uključite se u javnu raspravu oko urbanističkih planova za dvije križevačke stambene zone

Od 17. siječnja do 15. veljače otvorena je javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja “Kosov breg” i za to vrijeme omogućen je javni uvid u predloženi plan u Velikoj gradskoj vijećnici svaki dan za radnog vremena i na mrežnim stranicama Grada www.krizevci.hr. Javno izlaganje prijedloga bit će na istom mjestu u četvrtak 2. veljače u 15 sati.

Tijekom rasprave je moguće davati primjedbe i prijedloge, zaključno do 15. veljače, i to upisom u Knjigu prijedloga i primjedbi izloženu u Velikoj vijećnici, postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša putem Urudžbenog ureda Grada Križevaca u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12.

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja “Kosov breg” dostupan je ovdje.

Javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Kosov breg

Nešto kraće, od 30. siječnja do 6. veljače, trajat će javna rasprava o prijedlogu drugih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja pretežito stambene zone “Posrednji put”. Javno izlaganje za izmjene ovog plana najavljeno je za četvrtak 2. veljače u 15:30 u Velikoj gradskoj vijećnici. Primjedbe i prijedloge sudionici rasprave mogu davati zaključno sa 6. veljače to na sljedeći način:

  • upisom u Knjigu prijedloga i primjedbi izloženu u Velikoj vijećnici Grada Križevaca,
  • postavljanjem pitanja tijekom Javnog izlaganja o predloženim rješenjima,
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme Javnog izlaganja,
  • upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša putem Urudžbenog ureda Grada Križevaca

Prijedlog II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja pretežito stambene zone „Posrednji put“ dostupan je ovdje.

Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja pretežito stambene zone Posrednji put

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.