Križevčani u subotu počinju s pripremama – najavljene promjene u sastavu

Zimski nogometni „praznici“ završavaju u subotu 14. siječnja za NK Radnik Križevci jer počinju pripreme za drugi dio natjecanja u 3. NL Sjever u kojoj su Križevčani bodovno izjednačeni na vrhu ljestvice s Poletom iz Svetog Martina na Muri. „Praznici“ su, naravno, bili samo formalni jer je dosta igrača nastupalo na malonogometnim turnirima, pa i onom domaćem u kojem su Radnikovci sustali u skupini.

Zasad nam je poznato da u klubu više neće biti Ronaldo Rengel te Luka Tihelka zbog posla u inozemstvu. Bit će, dakako, novih igrača na probi, a zadnju riječ o tome tko će od njih odjenuti križevački dres odlučit će trener Anthony Pavlović.

Dogovoreno je više pripremnih utakmica, a prvu provjeru imat će u Žerjavincu 21. siječnja s Lukavcem. 29. siječnja na istom će igralištu odmjeriti snagu s Dinamom iz Odranske Obreži, a 1. veljače u Prečkom će se ogledati s Gajom Mače. Lukavec, Dinamo i Gaj natječu se u 3. NL Centar. 4. veljače igraju u Beletincu s Bednjom, a od 5. do 12. veljače Križevčani će boraviti na Pagu. 8. veljače odigrat će utakmicu sa Zadrom i 12. veljače u Posedarju s Hrvatskim vitezom. Po povratku s paških priprema imat će generalni pokus u Grubišnom Polju s Bilogorom 91, a 25. veljače nastavlja se natjecanje u 3. NL Sjever kada Križevčani gostuju kod Koprivnice koja je na začelju trećeligaške ljestvice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.