22. malonogometni turnir u Križevcima – Replay ili Graditeljstvo Cvilko

Na Sveta tri kralja odigrane su polufinalne utakmice križevačkog malonogometnog turnira i turnira županijskih klubova Robin trgovine u organizaciji NK Radnik Križevci i suorganizaciji Zajednice športskih udruga. Oko 800 gledatelja skupilo se u križevačkom sportskom domu kako bi vidjeli „poker aseva“ na glavnom turniru, ali i podržalo svoje ljubimce iz mjesnih klubova na natjecanju županijskih klubova.

Finale su izborili Replay Križevci i Graditeljstvo Cvilko Donje Jesenje. Graditeljstvo Cvilko je nakon izvođenja šesteraca bilo spretnije od Unijabetona d.o.o. Zagreb 1:1 (6:5), a u, po mnogima, finalu prije finala Replay križevačkog poduzetnika Zdenka Međimorca nadjačao je GT Igre Tihomira Gudića 4:2 u utakmici koja će se pamtiti po golu turnira, škaricama Marinkovića iz Gudićeve momčadi, ali i majstorijama vedeta iz Replaya Ezgete i Bojića i odličnim obranama oba vratara. Međimorec će sutra „loviti“ svoj šesti naslov u Križevcima jer je dosad čak pet puta s raznim sastavima osvajao turnir. Turniri sutra završavaju, a pobjedniku će pripasti primamljiva novčana nagrada od 6.000 eura.

U petak je u polufinalnim utakmicama turnira županijskih klubova, Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna uvjerljivo pobijedio Rakovec 3:0, a Prigorje iz Žerjavinca je s 2:0 nadjačalo Strmec iz Bedenice. Dosadašnji pobjednici turnira od 1999.: Efka, Trgomont, AL-AN Benz, Mlin Brežani, Agrina, Valten, Sveti Marko Križevčanin, Beneteks, Beneteks, Plamen, Groš – Sportske igre mladih, Beneteks, MAL GAL Građevinarstvo, CB Dobermann, Gas Co, Elbi Uniqa, CB Dobermann, CB Dobermann, Super Sport casino, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.