Otvorene prijave za drugo kolo Križevačke kros lige – poznato je i gdje se trči

Nakon humanitarnog prvog kola Križevačke kros lige koje su trkači i nordijske hodačice odradili na gradskom stadionu, organizatori su otkrili lokaciju za drugo kolo – 14. siječnja trčat će se u Ratarni. Start i cilj utrke su na vrhu brijega kod konjičkog kluba, trči se niz cestu prema šumi, zatim stazom preko tzv. hupsera na veliki krug i nazad uz brijeg. Staza je ukupno duga 6.4 km, sa 112 metara uspona.

Okupljanje natjecatelja i preuzimanje startnih brojeva je od 8:30 do 9:30 ispred prostorija Atletskog kluba na gradskom stadionu. Nordijski hodači startaju u 9:30, a trkači u 10 sati.

Natjecatelji koji su prijavili i uplatili cijeli paket za pet kola, ne trebaju se ponovo prijavljivati, no dobrodošli su i oni koji bi trčali ili hodali samo neka kola. Prijave su otvorene do petka 13. siječnja putem obrasca:  https://forms.gle/GNHzaMk4pmHavXDi9. Startnina iznosi 5,30 EUR (40 kuna) po kolu i uplaćuje se isključivo na žiro račun atletskog kluba Križevci (IBAN: HR8923600001101515442). Cijena pokriva organizaciju natjecanja, startni broj kojim se sudjeluje u tomboli, mjerenje vremena, obradu i evidenciju rezultata, svlačionice, fotografa i okrjepu nakon svakog kola. Po završetku svakog kola brojevi se vraćaju, a natjecatelji ulaze u službeni poredak.

Križevačku kros ligu pokrenuli su trkački entuzijasti okupljeni oko Škole trčanja AK Križevci, a ove godine podržali su ih sponzori Križevačko Craft Beer, KTC, Trgo-Agencija, Black Sheep Paintball Shop, Dječji svijet, SIM Servis, Vina Bužić, mesnica Stručić i Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.