[FOTO] Križevačka kros liga startala humanitarnom štafetom

Devet nordijskih hodačica i četrdeset pet trkačica i trkača iz Križevaca i drugih gradova natjecalo se danas u utrci mješovitih štafeta u humanitarnom kolu 2. Križevačke kros lige i prikupilo 1874 kune za Udrugu “Maslačak”. Štefanjsko jutro proveli su na suncem okupanoj atletskoj stazi gdje se devet šesteročlanih ekipa nadmetalo tko će brže proći 8800 metara. Ekipe su sastavljane slučajnim odabirom – svaka je imala bržeg trkača i jednu hodačicu, a imena ostalih članova izvlačili su iz kutije. Prve su startale hodačice koje su odradile 800 metara, a trkači su imali duplu dozu i svaki od njih je istrčao 1600 metara.

Najbrži su bili Ognjen Mergon, Jurica Palčić, Kristijan Pižir, Tatjana Sokač, Vesna Vučković i Anita Komljenović Zec, drugo mjesto osvojila je ekipa u kojoj su bili Matija Subotičanec, Ivan Višak, Marijana Švagelj, Silvia Novosel, Ana Topolovec i Andrea Bogdan te treće mjesto Branko Levanić, Vedran Šantak, Sanja Jurmanović, Mirela Marenčić Zenta, Melita Brunović-Čondić i Stjepan Žeđa.

Križevačku kros ligu organizira AK Križevci uz podršku brojnih sponzora. Sljedeće kolo na rasporedu je u subotu 14. siječnja 2023., na zasad još nepoznatoj lokaciji. Sve informacije objavit ćemo uskoro.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.