KTC izdašnom donacijom razveselio udrugu ‘Zvončići’ iz Karlovca

Križevački trgovački lanac KTC za blagdan Svetog Nikole odlučio je razveseliti karlovačku Udrugu Zvončići i njihove štićenike. Donaciju u iznosu od 30 tisuća kuna predsjednici Udruge Zvončići Snježani Čop uručila je predsjednica uprave KTC-a Daliborka Kranjčić.

– To je samo jedan od projekata društveno odgovornog poslovanja kojeg provodi KTC, zajedno sa partnerima, diljem Lijepe naše. Uz to, naglasak stavljamo na gradove u kojima djelujemo kao trgovina, istaknula je Kranjčić.

Ova je donacija i nastavak pomoći udrugama koje brinu o djeci i mladima s poteškoćama u razvoju, a Zvončići će donaciju iskoristiti za kupnju opreme koja će unaprijediti uslugu te im olakšati rad s djecom sa senzornim i drugim poteškoćama.

– Zapravo, sada smo samo dobili poticaj i dodatnu motivaciju da i dalje radimo, da ljudi oko nas primjete što mi ustvari radimo. To je najveća plaća. Ne mogu vam to opisati riječima, koliko mi je izuzetno drago, istaknula je Čop.

– Zadovoljstvo nam je što smo s našim partnerom Tvornica Ulja Čepin bili u prilici razveseliti članove i zaposlenike ove iznimne i vrijedne udruge iz Karlovca, poručuju iz križevačke tvrtke.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.