Jambreković predsjednik još četiri godine, nakon stadiona nogometaši čekaju i teren s umjetnom travom

Nogometni klub Radnik Križevci sinoć je na izbornoj skupštini odlučio da će ih još četiri godine voditi dosadašnji predsjednik Darko Jambreković. Zahvalio je na korektnoj suradnji, a skupštinu je nazvao povijesnom jer se održava u novouređenim prostorijama kluba.

Obnovljen je prostor Gradskog stadiona i našega kluba, a to je najveći poduhvat koji je za križevački nogomet napravljen u zadnjih 40 godina. Stoga velike zahvale upućujem Gradu Križevcima koji je prepoznao nužnost obnove. Hvala i svim ljudima iz kluba i oko njega koji su gurali ovu inicijativu. To su sve redom entuzijasti,” rekao je Jambreković i dodao da je situacija stabilna, a financije u redu.


Za dopredsjednik kluba ponovo su izabrani Vitomir Mijić i Branislav Pengov. Tajnik će i dalje biti Dejan Pernjak, a formiran je i novi sastav Izvršnog odbora, koji je povećan te broji petnaest članova. Uz predsjednika i dopredsjednika članovi su Damir Buganj, Denis Bužić, Antonio Hatadi, Neven Hatadi, Mario Jelušić, Matija Hermanović, Dražen Kemenović, Dejan Kraljić, Velimir Matoić, Jerko Mišura, Robin Šatvar i Ivan Vuković. Imenovan je i novi-stari sastav Nadzornog odbora u kojem su i dalje Josip Trbus kao predsjednik te Radovan Stjepanović Grga i Slavko Renjak kao članovi.


Skupština je zaključila kako svi mogu biti zadovoljni trenutnim stanjem u klubu, ali uvijek treba i u sportskom i u infrastrukturnom dijelu težiti više. Kao glavni izazov postavljeno je rješavanje problema s terenom s umjetnom travom, na kojem nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi.

No, ono što svakako veseli je da je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza uvrstio Križevce kao grad u kojem bi u 2023. trebali izgraditi teren s umjetnom travom koji će zadovoljiti i FIFA kriteriji. U tu svrhu Savez je predvidio gotovo 2 milijuna kuna, dok bi Grad trebao riješiti podlogu“, poručuju iz nogometnog kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.