Izvođač radova mora hitno sanirati asfalt u Širokom Brezju

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija asfalta u Širokom Brezju na kojoj se može vidjeti da je sloj debeo jedva dva centimetra, priopćenjem su se oglasile Vodne usluge kao nositelj projekta “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Križevci” u sklopu kojeg se na spomenutu cestu ovih dana nanosi asfalt, a prekjučer su je obišli lokalni političari s izvođačima radova i novinarima. Tijekom asfaltiranja ceste, navode Vodne usluge, vizualno je uočena loša kvaliteta izvedenog sloja, i to površinsko stanje asfalta i debljina. Utvrđene nedostatke je pregledao nadzorni inženjer i izdao nalog izvođaču radova da se nedostaci hitno saniraju.

Izvođač radova mora ukloniti predmetni sloj i ugraditi onaj koji zadovoljava projektom tražene uvjete. Također je traženo hitno ispitivanje (bušenje) izvedenog asfalta na cijeloj dionici kako bi se provela dodatna kontrola“, objasnio je Igor Šimunović iz Vodnih usluga i dodao da Vodne usluge kao nositelj projekta prate dinamiku radova i čine sve potrebno da kvaliteta radova i ugrađenih materijala bude na optimalnoj razini. Izvođač radova na ovoj dionici je tvrtka Radnik.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Nitro Biber piše:

    Pa super!Ostatak asfaltne mase unovčiti ili nekome povući po dvorištu.Za ovo nekome automatski otkaz!!Gadite mi se,prokleti ljigavci,gori ste od parazita!

Komentari su zatvoreni.