Stigli novi filmovi i još jedna projekcija Marginalaca

Križevačko kino u petak od 20 sati prikazuje Poker Face. Film prati grupu prijatelja koji igraju partiju pokera, no ove večeri ulozi su povećani te se sada radi o životu i smrti. Domaćin ovog druženja je milijarder i nepopravljivi kockar Jake Foley. Glavna nagrada je takva da joj nitko ne može odoljeti: 25 milijuna dolara.

Za sudjelovanje u igri morat će se odreći jedine stvari koju su u životu pokušali sačuvati – svoje tajne. Kako se igra odvija, prijatelji će otkriti što je zapravo na kocki.

Crtani film Čudesan svijet na programu Kina je u subotu u 17 i u nedjelju u 10 sati. Originalna obiteljska akcijska avantura studija Walt Disney Animation predstavlja legendarnu obitelj istraživača koja pokušava ploviti neistraženom, tajanstvenom zemljom zajedno sa šarolikom ekipom koja uključuje nestašnu mrlju, tronožnog psa i mnoštvo proždrljivih stvorenja.

Likovima su glasove posudili Klara Fiolić, Ana Begić Tahiri, Franjo Dijak, Filip Šovagović, Tin Medvešek, Iva Mihalić, Dino Jelušić, Dario Marčac.

U subotu u 20 sati prikazuje se akcijska komedija Divlja noć. Kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djeda Mraza (David Harbour – Black Widow, serija Stranger Things).

Zbog velikog interesa publike, Kino Križevci nudi još jednu projekciju filma Marginalci, u nedjelju od 18 sati. Priča ove komedije počinje jedne proljetne večeri kad selo Črevo polako tone u san, a traje do podneva sljedećeg dana kada se uzavrele strasti društvene zajednice smiruju do bola. Znate gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV (“Naša najnovija hrvatska televizija”) snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Precednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini – skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije “Zbogom oružje”, na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišti i kobasica sa senfom.

Ulaznice za sve filmove mogu se kupiti i online na stranici kino.krizevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.