[FOTO/VIDEO] Križevački “kids from the sky” podijelili sa svima “Onaj osjećaj”

Alternativni elektro-pop dvojac “kids from the sky” posljednji je dan mjeseca studenog iskoristio za predstaviti javnosti “Onaj osjećaj”, novi singl s videospotom u izdanju Aquarius Records. Glazbu, aranžmane i tekst potpisuje osnivač sastava i kantautor Teo Golub, a drugi član sastava je križevački perkusionist Robin Petić.

-“Onaj osjećaj” pjesma je koja predstavlja osjećaj koji se budi u svima nama kad u kasne sate lutamo ulicama i mjestima na kojima nikad nismo bili. Nekad je dovoljno biti u novoj okolini i okruženju da u tebi pobudi taj neopisivi osjećaj zadovoljstva i slobode, a pjesma je upravo inspirirana tim osjećajem, ispričao je Teo Golub za Aquarius Records.

Za mastering novog singla bio je zadužen Dragutin Smokrović Smokva, a videospot potpisuje njihov dugogodišnji suradnik, talentirani redatelj Dinko Šimac, o čemu je detalje otkrio sam autor:
– Zajedno s Dinkom osmislili smo spot koji je konstantno u pokretu i doslovno “vozi”. Činilo se da sviranje i pjevanje na otvorenom kamionu, koji je u vožnji, crta pravu vizualnu sliku o kojoj se i pjeva u pjesmi.

Ljetos su nastupom u Urban Parkiću otvorili Porcijunkulovo u Čakovcu, održali akustični koncert na otvorenom u Koprivnici, nastupali u zagrebačkom Klubu Močvara, križevačkom Klubu kulture i gostovali na radijskim postajama. Najveći su uspjeh postigli pjesmom “Prolazna stvar” osvojivši brojnu publiku u radijskom eteru i streaming servisima, a vrijedi spomenuti da su dobitnici međunarodne nagrade Muzzik Video Awards MVA 2K21 za “Prolaznu stvar” kao najbolji videospot novog izvođača.

Vezano

Komentari su zatvoreni.