Mali gradski vijećnici uspješno odradili mandat

Članovi Dječjeg gradskog vijeća posjetili su jučer gradsku upravu gdje ih je dočekao gradonačelnik Mario Rajn povodom Svjetskog dana djece koji se obilježava 20. studenog na dan kada je 1989. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda usvojila Konvenciju o pravima djeteta.

Budući da malim vijećnicima uskoro završava mandat, gradonačelnik im je čestitao na aktivnostima i projektima koje su pokrenuli, poput akcija “Djeca Križevaca za djecu Gline” i “Igrajmo se i rastimo zajedno” koje je Savez društava Naša djeca Hrvatske proglasio najboljima i nagradio.


U drugom sazivu Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca bili su Iva Novosel, Natko Kudeljnjak, Nina Šoštarić, Iva Brunović, Maria Kranjec, Antonio Kamenjak i Ivan Anjoš. Izbori za treći saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca održat će se početkom prosinca, a biraju se po tri učenika/učenice iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, tri
učenika/učenice iz Osnovne škole “Vladimir Nazor” i jedan učenik/učenica iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.