Udruga ‘Maslačak’ održala redovnu godišnju Skupštinu

DSCN2438

Udruga “Maslačak” Križevci održala je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je usvojeno Financijsko izvješće za 2016. godinu, Izvješće o radu Udruge u 2017. godini te Izvješće Nadzornog odbora o radu Udruge u 2017. godini. Na Skupštini su također jednoglasno usvojeni program rada Udruge i Kluba “Maslačak” za 2018. godinu, financijski i operativni plan kao i Pravilnik o materijalno-financijskom poslovanju Udruge.

Istaknuto je kako je tijekom godine provedeno puno aktivnosti, a vrlo bitno je za istaknuti da se cijele godine provodio poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama, rehabilitacijski programi za mlađu djecu s teškoćama u razvoju i mlade, a preko ljeta su se uključivala i djeca koja su polaznici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. Sve aktivnosti su bile usmjerene na podizanje kvalitete života članova.

Program rada Udruge za 2018. godinu obuhvaća niz aktivnosti, a neke od njih su: pomoć i podrška članovima, učlanjivanje novih članova u Udrugu, informiranje i osvještavanje javnosti o potrebama i mogućnostima djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama, suradnja s institucijama i udrugama, prezentacija rada Udruge, uključivanje volontera u rad Udruge i nabava kombi vozila. U planu rada Kluba “Maslačak” je provedba trogodišnjeg programa Poludnevni boravak, provedba projekta “Zajedno možemo više” te brojne druge aktivnosti.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš zahvalila je svim članovima Udruge koji redovito dolaze u poludnevni boravak, svim volonterima, roditeljima, zaposlenicama, udomiteljima, donatorima i svima koji su na bilo koji način podržali rad Udruge u 2017. godini. Također je svima nazočnima zaželjela sretnu i uspješnu novu 2018. godinu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.