Dvoje mladih poginulo nakon slijetanja automobila u Korušku

stop policijaJutros oko 2:05 sati u Zagrebačkoj ulici u Križevcima došlo je do slijetanja osobnog automobila, koprivničkih registracijskih oznaka marke, Mercedes van kolnika u potok Koruška. U prometnoj nesreći dvije osobe su poginule, dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede i liječnička pomoć im je pružena u koprivničkoj Općoj bolnici.

Prema priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke, vozač rođen 1989. godine je vozilom upravljao u smjeru Koruške i zbog neprilagođene brzine sletio u potok, nakon čega su vozač i putnica na prednjem sjedištu, rođena 2000. godine, od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli. Putnicima rođenim 1968. i 1971. godine u koprivničkoj bolnici konstatirane su lakše ozljede.

Tijekom noći promet Zagrebačkom ulicom se najprije odvijao naizmjenično uz regulaciju policije, a zatim je u 4:35 sati potpuno zatvoren dio te županijske ceste 3084 radi obavljanja očevida, dok se promet odvijao obilazno ulicom Nikole Tesle – Karane – Vrbovečka ulica i obrnuto. Promet je ponovno uspostavljen za sva vozila u 6:55 sati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.