U petak u ‘Latinu’ modna revija ‘Callconi’

U petak, 17. ožujka 2017. u križevačkom noćnom baru Latino održat će se revija modne kuće Callconi pod vodstvom vlasnice Kornelie Novak. Početak je zakazan za 21 sat, ulazak je slobodan za sve, a dobra zabava zagarantirana, ističe organizatorica.

Kako prenosi portal OnaVoli.com, djevojke će prošetati u  različitim svečanim haljinama koje su posebno kreirane od strane same vlasnice modne marke Callconi. Predivne svečane haljine odgovarat će brojnim događajima ovog proljeća gdje će djevojke moći izabrati haljinicu po njihovom izboru za maturalnu zabavu, posebnu svečanost ili svadbu.

Pojačanje modnoj kući Callconi ovog petka bit će frizerski salon A’Narcis & MUA, vlasnice Jasne Preradović, koji će se pobrinuti za odlične frizure i Tamara Horvat, vlasnica Tamarix nakita koja će upotpuniti izgled sa svojim nakitom.

S obzirom da se u Križevcima održava izbor za najljepšu djevojku ovo je i više nego odličan uvod u ono što bi djevojke mogle očekivati, navode blogerice BSBP. Uz njih, čitav događaj će popratiti Marisha studio.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.