I ove godine na Adventu obavezna ekološka ambalaža, ali nisu dopuštene grijalice terasa

Do sutra u podne rok je za podnošenje prijava za zakup drvenih kućica za vrijeme održavanja Adventa u Križevcima, a natječaj je objavljen na stranicama Grada. Manifestacija koju organizira Grad Križevci trajat će od 2. prosinca ove do 8. siječnja 2023. godine na Trgu J. J. Strossmayera. Zainteresirani ugostitelji ili prodavači koji žele unajmiti drvene kućice, dužni su dostaviti ponudu za zakup. Prihvatljivi prijavitelji su sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, kao i prodaju robe koje u svom asortimanu imaju tradicionalne proizvode (med, vino, rakija, fritule i slično) i ostale prigodne predmete te slijedom toga mogu izdavati račune i provoditi fiskalizaciju.


Za najam je predviđeno 6 drvenih kućica postavljenih na tri lokacije pa se prijavitelji mogu nadmetati za dvije kućice dimenzija 280 x 240 cm postavljene na istočnoj strani, zatim dvije kućice od kojih je jedna dimenzija 280 x 240 cm i jedna 200 x 170 cm postavljene na sjevernoj strani te još dvije takve na zapadnoj strani trga. Grad je propisao i radno vrijeme u tjednu te produljeno za vikend, a ugostitelji su dužni koristiti ekološki prihvatljivu, višekratnu perivu ambalažu za sve napitke veće od 0.1l te za nju naplaćivati kauciju/depozit u skladu s važećim zakonskim propisima.
Za konzumaciju hrane dozvoljeno je koristiti jednokratnu reciklabilnu papirnatu ili drvenu ambalažu te razvrstavati otpad, za što će potrebnu opremu osigurati Grad. Zbog preporuka na razini Europske unije o smanjenju potrošnje energenata, korištenje vanjskih grijalica terase nije dozvoljeno, piše u natječaju koji je objavio Grad Križevci.

Kriteriji za izbor najpovoljnije ponude je najviši ponuđeni iznos fiksnog dijela zakupnine za pojedinu lokaciju, uz zadovoljenje svih ostalih uvjeta iz javnog poziva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.