Poziv za sve koji žele riješiti svoje stambeno pitanje

Zadruga Otvorena arhitektura, Grad Križevci i Zadruga za etično financiranje pozivamo sve građane i građanke koji žele sudjelovati u formiranju stambene zadruge u Križevcima i na povoljan i siguran način riješiti svoje stambeno pitanje, da se prijave na radionice o osnivanju stambenih zadruga. Osim potencijalnim budućim stanarima, namijenjene su i onima koji žele naučiti više o zadružnom stanovanju i funkcioniranja stambenih zadruga, bez obzira ne mjesto stanovanja.

Zadružno stanovanje je u mnogim zemljama Europske unije uspješan model kojim građani međusobnim udruživanjem na najpovoljniji način rješavaju svoje stambeno pitanje, a Grad Križevci namjerava ovaj inovativan model stanovanja po prvi put ostvariti i u Hrvatskoj. Za tu namjenu Grad Križevci planira zgradu bivše vojarne prenamijeniti u zgradu buduće križevačke stambene zadruge. U sklopu programa održat će se šest radionica tijekom prosinca, siječnja i veljače. Nije nužno sudjelovati na svim radionicama, a sudjelovanje je besplatno. Radionice će se održavati vikendom u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, na adresi Trg Franje Tuđmana 20.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionicama mogu se prijaviti do 20. studenoga na e-mail adresu info@otvorena-arhitektura.hr i ostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, e-mail adresa, kontakt broj i kratki opis razloga za prijavu. Radionice se održavaju u sklopu projekta “Poticanje razvoja zadružnog stanovanja u Hrvatskoj” koji je sufinancirala Europska unija putem Europskog socijalnog fonda.

.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.