U tijeku su radovi na uređenju Gundulićeve ulice

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević te ravnatelj Županijske uprave za ceste Dragutin Guzalić obišli su danas radove na uređenju Gundulićeve ulice. Ravnatelj Guzalić je pri tome naglasio kako se radovi protežu na dužini od 870 metara, a vrijednost ovog projekta uređenja prometnice s uređenjem odvodnje je 1.250.000,00 kuna.

Izvođač radova je tvrtka Grad-kom d.o.o. te se očekuje da će radovi biti gotovi sredinom rujna. Ravnatelj Guzalić je ujedno naglasio kako je prometnica još uvijek otvorena za promet, ali će se tijekom niveliranja i asfaltiranja zatvoriti. Gradonačelnik Rajn je prilikom obilaska radova zahvalio ravnatelju na provođenju ovog projekta uređenja Gundulićeve ulice kojeg u potpunosti financira Županijska uprava za ceste.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Zvonimir piše:

    Pozdrav
    Nisam iz Križevaca ali često prolazim tom ulicom pa sam primjetio da je biciklistička staza zgurana pod prozore kuća što me podsjeća na kod nas u Zagrebu crtanje žutih crta po pločniku kako bi to nazvali bic. stazom i opravdali trošenje previše novaca iz proračuna ili eu fondova. Sad kad je Gundulićeva čini se, završena, ja tu ne vidim nigdje pločnik za pješake

  2. kaja piše:

    Divno!
    Baš me veseli, kad se nešto radi- gradi u našim Križevcima. Nije važno, tko radi, da li Županija ili Grad, važno je da se grad razvija i da nam SVIMA kvaliteta života poraste.
    U Gundulićevoj, već se svašta radilo, a ovo je (valjda), zadnje “glanjcanje”?!
    I, na kraju biti će lijepo živjeti u Gundulićevoj. Nadam se da će na red doći i “ušminjkavanje” Vrtlina?
    Supać!

Komentari su zatvoreni.