Jedan od najpopularnijih komičara u Hrvatskoj otkriva kakvo je stanje križevačke nacije

Popularni stand up show stiže u Križevce! Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene te u sklopu velike regionalne turneje (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Slavonski Brod i dr.) stiže po prvi puta samostalno u Križevce i spreman je napuniti Veliku dvoranu Hrvatskog doma u nedjelju, 13. studenog s početkom u 20 sati.

Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto? Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria u cijeloj Hrvatskoj ili Mail Boxes Etc. u Križevcima

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.