Raspored projekcija u križevačkom kinu

Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca u posljednjem nastavku Noć vještica: Kraj. Četiri godine nakon događaja u Halloween Killsu, Laurie (Jamie Lee Curtis) živi sa svojom unukom Allyson i dovršava pisanje svojih memoara. Michael Myers od tada nije viđen. Laurie, nakon što je desetljećima dopustila duhu Michaela da određuje i upravlja njezinom stvarnošću, odlučila se osloboditi straha i bijesa i prigrliti život. Ali kada mladić, Corey Cunningham, bude optužen za ubojstvo dječaka kojeg je čuvao, pokrenut će se slap nasilja i terora koji će natjerati Laurie da se konačno suoči sa zlom – jednom zauvijek. Film je na rasporedu u petak u 20 sati.

U subotu od 17 i u nedjelju od 10 sati prikazuje se crtani film Lola i velika tajna. Radnja se događa u meksičkom gradu Santa Clara gdje živi Lola, šesnaestogodišnjakinja koja nikada nije upoznala svoje biološke roditelje. Lola je veći dio svog života slušala priče kako su je roditelji napustili. Istraživala je mjesta gdje bi se oni mogli nalaziti, sve dok nije otkrila posebnu knjigu punu zanimljivih priča o gradu u kojem živi i povijesti njenog naroda. S ovom posebnom knjigom, Lola sa svoja dva brata kreće u avanturu kako bi pronašli karike koje nedostaju u njihovom obiteljskom naslijeđu.

Žena kralj je izvanredna priča o Agojie, ratnicama koje su štitile afričko kraljevstvo Dahomey početkom 19. st. vještinama i energijom koji još nikad nisu bili viđeni. Inspirirano istinitim događajima, Žena kralj prati emotivno epsko putovanje zapovjednice Nanisce (dobitnica Oscara Viola Davis) kako obučava sljedeću generaciju ratnica I priprema ih za bitku protiv neprijatelja koji je odlučio uništiti njihov način života. Za neke stvari vrijedi se boriti… Projekcija je u subotu u 20 sati.

Ulaznice za sve projekcije mogu se rezervirati na stranici kino.krizevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.