Deset knjigovotkinja spremno za tržište rada

Još jedna grupa polaznica uspješno je završila program osposobljavanja za poslove knjigovođe/knjigovotkinje koji organizira i provodi Pučko otvoreno učilište Križevci i danas su primile uvjerenja o osposobljavanju. Za ovakve programe očito postoji velik interes jer je već popunjena i nova grupa.

Jako smo zadovoljni odazivom i prijavama za osposobljavanje za knjigovođe. Evaluacije su pokazale da su polaznici zadovoljni kvalitetom teorijskog dijela nastave koji pohađaju kod nas u Pučkom, ali i s tvrtkom Robin s kojom surađujemo i u kojoj odrađuju praktični dio nastave“, rekla je ravnateljica POU Željka Šunjić i najavila da će uskoro krenuti prijave za još jedan program preko sustava Moj vaučer.

Naime, radi podizanja stope zaposlenosti i jačanja vještina radne snage, u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti predviđeno je razvijanje sustava obrazovanja putem dodjele vaučera, odnosno modela za stjecanje vještina zaposlenih i nezaposlenih osoba ovisno o potrebama gospodarstva. Ministarstvo rada odobrilo je obrazovne programe među kojima su i programi Pučkog otvorenog učilišta, pa će novi program obrazovanja za stjecanje kompetencija potrebnih za knjigovođe po satnici biti opširniji. Informacije o prijavama na obrazovne programe mogu se dobiti u Pučkom otvorenom učilištu Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.