U četvrtak i petak navečer u Future Hubu radionice tokarenja i varenja

Ne prepoznajete se u stihovima “Kako ću joj reć’ da varin / Da u fušu i tokarim” šaljive klapske pjesme, a oduvijek vam je želja bila savladati osnove tih tehničkih vještina? Želite oduševiti klince iz susjedstva i zavariti im prečku nogometnog gola ili pak usrećiti ukućane tako što ste istokarili novu hranilicu za ptice? Odgovore pronađite na ovotjednim radionicama tehnike u sklopu projekta Future Hub Križevci.

U četvrtak, 27. listopada u 19 sati održat će se radionica varenja koju će voditi Goran Lisjak Hoffman, križevački obrtnik s bogatim iskustvom zavarivanja aluminija, inoxa i crnih metala te pasionirani ribolovac. Večer kasnije, u petak, 28. listopada u isto vrijeme održat će se radionica tokarenja, koju će voditi Stjepan Slavečki, iskusni inženjer i vlasnik tvrtke Metal 5 s kalničkog područja, čiji je tim nedavno izradio i isporučio astronomsku kupolu križevačke zvjezdarnice.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.