Rock bend ‘Flaner’ objavio treći singl – ‘Krug’

U nedjelju je objavljen treći singl križevačko-zagrebačkog alternativnog rock benda Flaner pod naslovom “Krug”, u obliku službenog video-spota na društvenoj mreži YouTube te digitalnoj platformi Apple Music. Tekst i glazbu i ovaj put potpisuje Luka Baričević, aranžman zajednički Flaner i Toni Tkalec iz Penthouse Studija, koji je također bio odgovoran za miks i mastering te uz Bornu Jakleneca potpisuje produkciju. Ilustraciju i animaciju izradio je Ivan Ivanović iz Heresy Design.

Prvi singl “Stvari” izašao im je u veljači ove godine, drugi “Kaktus” u svibnju, a objavom trećeg singla najavljuju skorašnji izlazak njihovog albuma prvijenca na kojem je Flaner radio tijekom 2020. i 2021. godine, a snimanje financijski omogućila križevačka udruga P.O.I.N.T. Flaner su: Luka Baričević (gitara, vokal), Džon Gečević (vokal, gitara), Borna Jaklenec (gitara), Tomi Tomaško (bas gitara), Tomislav Miklež (klavijature) i Lovro Baričević (bubnjevi).

Singlovi su im nerijetko puštani u eteru nacionalnih i lokalnih radijskih postaja, a njihov rad prate glazbeni i kulturni portali, poput SoundGuardian.com i Ziher.hr. Od osnutka 2018. koncertno su aktivni u Zagrebu (Glazbena kuća; brucošijada Muzičke Akademije, Močvara; HR DEMO, Hard Place), Križevcima (Klub kulture; Dvorište K2; Robin ljetno kino) i Samoboru (8. Samoborski Rock Festival, Bunker).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.