Zaklada “Volim Križevce” odgađa buvljak do sljedećeg vikenda

Zbog nepovoljne vremenske prognoze za ovu nedjelju, Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” obavještava o odgodi 4. humanitarnog buvljaka do sljedećeg vikenda. Buvljak će se održati u subotu, 24. rujna 2022. s početkom u 9:00 sati u paviljonu na Strossmayerovom trgu u Križevcima.

Zaklada “Volim Križevce” do sada je organizirala tri humanitarna buvljaka s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija mladima Križevaca, a za ovu školsku i akademsku godinu najavljuju skorašnje raspisivanje natječaja za 20 novih stipendija.

Građani se i dalje pozivaju donirati stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, stripovi, CD-ovi, DVD-ovi, gramofonske ploče, slike, igračke i slično. Za predaju donacija zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 095 911 5457 svaki dan iza 16 sati, zaključno sa srijedom 21. rujna, nakon čega slijedi sortiranje i priprema artikala za subotnji buvljak.

Četvrto izdanje humanitarnog buvljaka Zaklade „Volim Križevce“ upriličuje se u sklopu 18. Culture Shock Festivala u suradnji s križevačkom Udrugom P.O.I.N.T. Pod već dobro poznatim sloganom “I stara stvar može naći novog vlasnika” iz Zaklade pozivaju sugrađanke i sugrađane da iskoriste još jednu priliku za podršku stipendiranju mladih Križevaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.