Uskoro kreću veliki radovi u dvije križevačke ulice

Tijekom mjeseca kolovoza nastavljeno je izvođenje radova na Rekonstrukciji i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Križevci koje izvodi Zajednica ponuditelja RADNIK d.d. Križevci i Zagorje gradnja d.o.o. Zagreb.

Radovi se izvode u prigradskim naseljima Malom i Velikom Potočecu, Cubincu, Križevačkom Bukovju, Majurcu, Gračini, Križevačkoj Poljani te Varaždinskoj i Zagorskoj ulici. Rekonstrukcija vodovodne mreže izvodi se u ulici kralja Tomislava, a radovi će uskoro započeti u Vrbovečkoj ulici i ulici Mladine. Sveukupno je do sada izvedeno 7.400 metara vodovodne mreže i 30.000 metara odvodnje te 950 priprema za kućne priključke vodovoda i odvodnje.

Za aktivnost Izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda III. stupnja pročišćavanja i kapaciteta 21.000 ES dana 10.05.2022. godine potpisan je Ugovor o izvođenju radova sa izvođačem RADNIK d.d. Križevci u vrijednosti 48.750.000,00 kn te je nalogom za početak radova izvođač uveden u posao s danom 13.06.2022. godine. U sklopu aktivnosti Nabave opreme za redovito održavanje sustava vodoopskrbe i odvodnje isporučeni su traktor, kombinirani bager, kamion i dva kombi vozila. Isporuka ostale opreme očekuje se tijekom 2022. godine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.