[FOTO] Pretkolo nogometnog kupa – Križevčani hrabrom izvedbom ispali od Dubrave

Nogometaši Radnika Križevci izgubili su danas na Gradskom stadionu pred 300 gledatelja od Dubrave Tim Kabel 1:3 (1:1), ali su hrabrom igrom zaslužili pljesak na otvorenoj sportskoj pozornici. Gosti su trenutačno trećeplasirana momčad drugog hrvatskog nogometnog razreda, a vodi ih Riječanin Damir Milinović koji je u svojoj igračkoj karijeri odigrao i pet službenih utakmica za Vatrene. Dubrava je rano povela, već u 16. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca nakon prekršaja nad Hoićem. Pogodak s bijele točke postigao je Nikola Turanjanin.

Pavlovićeva momčad se, nakon toga, potpuno otvorila i sve je češće pred vratima Dubrave. Takva igra im se isplatila. Mihael Mladen je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izborio slobodni udarac na osamnaestak metara. Loptu je uzeo njegov brat Hrvoje, križevački kapetan, i manirom vrhunskih igrača pogodio desni gornji kut nemoćnog vratara Debijađija. Veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

U nastavku utakmice došla je do izražaja vrsnoća i poglavito pripremljenost momčadi s Klake. Gostujući igrači su ubacili u veću brzinu i sve su opasniji pred vratima Koprića. Turanjanin je u u 67. minuti najspretniji u šesnaestercu Križevčana i postiže svoj drugi pogodak, a u 75. minuti utakmicu je zapečatio David Žabec koji je u 58. minuti ušao u igru umjesto Ivanovića. U drugom poluvremenu izdvajamo još jedan lukav pokušaj Hrvoja Mladena iz slobodnog udarca koji je umalo iznenadio Debijađija.

Za Radnik Križevci su nastupili: Koprić, Mateus (od 78. Ferenčak), Mačković, Tihelka (od 76. Jandrašec), Rengel, H. Mladen, M. Mladen, Šabijan (od 76. Kobelščak), Srbljinović (od 62. Furmek), Lacić-Klarić (od 76. Gabriel), Kovač. Trener: Antun-Anthony Pavlović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.