Jubilarna Pub inKVIZicija prvi puta na otvorenom, prijave još traju

U subotu, 27. kolovoza, počinje 18. izdanje Culture Shock Festivala i to dvostrukim programom. Prvo će u 18 sati Ivan Ivanović otvoriti izložbu “Umjetnost računalnih igara” i to u prostoru udruge P.O.I.N.T. na Trgu svetog Florijana 16. Dva sata kasnije, program seli nekoliko metara dalje, na vanjsko parkiralište i pozornicu nekadašnjeg ljetnog kina (iza zgrade knjižnice i pored ulaza u Pučko otvoreno učilište), gdje će se odigrati 30. izdanje Pub inKVIZicije. 

“Sigurno vam je dosta ljetnih partyja, sunca, mora, plaže i turističke gnjavaže? Ako je odgovor potvrdan pa i ako nije, zreli ste za bonus program, i to u Križevcima. Prvi put otkad je svijeta i vijeka Pub inKVIZicija ide open-air. Popularna igra dovrtjela se do 30. izdanja i za veliki jubilej uprizoruje se pod zvijezdama”, najavljuju organizatori iz udruge P.O.I.N.T..

Prijave za sudjelovanje na jubilarnom plenumu primaju se na pubinkvizicija@udruga-point.hr kamo svaki tim mora poslati svoje ime i imena do najviše 4 osobe. Rok za slanje prijava je petak 26. kolovoza 2022. do 11 sati, a kapacitet prvog inKVIZiranja na otvorenom je 15 timova. Za sve ekipe osigurane su grickalice, a tu će biti i ugostiteljska ponuda kako bi ekipe mogle potražiti prijeko potrebno osvježenje.

18. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su Gradska knjižnica Franjo Marković, Pučko otvoreno učilište, Turistička zajednica Grada Križevaca i Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce”, a pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i medija te Koprivničko-križevačka županija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.