Vozačica ozlijeđena u sudaru na središnjem gradskom trgu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer, 19. kolovoza u Križevcima, oko 11.30 sati, kada je na Trgu Antuna Nemčića 58-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil Audi njemačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 26-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pored toga, bilježimo još jednu nesreću na području križevačke policijske postaje. Jučer oko 10.30 sati, na cesti Fodrovec – Ferežani 52-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes njemačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnji vozač. Nakon sudara vozilo Mercedes je sletjelo van kolnika i prevrnulo se na krov. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.