(FOTO) RockLive oduševio i ove godine, rekordan broj posjetitelja uživao u vrhunskom programu

Pretprošlog vikenda, od 28. do 30. srpnja, u koprivničkom je Kampusu održano još jedno uspješno izdanje RockLive Festivala! Već 11. godinu za redom, ovaj festival okuplja zaljubljenike u najbolje regionalne bendove i nevjerojatno pozitivnu festivalsku atmosferu, a portal Križevci.info bio je jedan od medijskih pokrovitelja festivala.

Festival je započeo u četvrtak 28.7., a otvorila ga je Daisy Dives, pobjednica ovogodišnjeg izdanja HGF festivala, slijedio je koprivnički LoM, bend odlične energije koji kombinira rock zvuk i elektroniku. Nakon njih, festivalska se publika zabavljala uz bend Proleter, a kad se noć već lagano spustila slijedilo je finale uz She Loves Pablo, M.O.R.T. i zaključno Elemental.

Drugi dan festivala zakotrljao se prepun dojmova od večeri prije, a već u ranim popodnevnim satima krenule su aktivnosti kroz kreativne radionice udruge Mamuze. Kako se večer približavala, zvukovi tonskih proba probijali su se kroz Kampus, a sve to značilo je da nas očekuje još jedna odlična glazbena večer. Drugi dan festivala otvorili su domaći The Haze, a slijedili su Skotni Vrag iz Virovitice, te odlični metalci Arises. A onda ponovno veliko finale, Grše se predstavio publici odličnim i izrazito energičnim nastupom, a nakon njega oduševljenje je nastupilo kada se Hladno Pivo popelo na pozornicu. Da bi se taj entuzijazam nastavio, pobrinuo se bend Repetitor koji je zatvorio drugi dan festivala.

Kako to na festivalima obično biva, kiša je faktor na koji se ne može utjecati, a vrlo često je tu negdje. Tako je bilo i ove godine, pa je subotnje jutro kampere dočekalo uz osvježenje, no sudeći po njihovoj energiji tijekom dana, nije ih pokolebalo u namjeri da zaključe i treći festivalski dan. Kiša je prestala, a nakon još jednog niza radionica, večer su zaključili bendovi Goran Bare & Majke, Z++, Atheist Rap, Po’ metra crijeva, Reckless Wings, te Home Conflict.

Osim koncerata, svakog dana održavao se i ludi after program, ove godine pod nazivom RockLive Radio Benzinska, koji je trajao do ranih jutarnjih sati.

“Bila je ovo posjetom najposjećenija godina do sada, atmosferom nemjerljivo pozitivna i izborom glazbenih izvođača izrazito kvalitetna. Sve to, odličan je povod da organizacija krene u planiranje sljedećeg izdanja, i zato….Vidimo se u srpnju 2023., na RockLive Festivalu #12!”, poručuju organizatori.

Vezano

Komentari su zatvoreni.