Uskoro nova regulacija uz prometno raskrižje

Traži se najbolje rješenje za organizaciju prometa uz gradilište hotela Kalnik i nove upravne zgrade Radnika, potvrdile su nam gradske službe. Investitor radova na obnovi hotela, tvrtka Radnik, tražio je zatvaranje Ulice Stjepana Radića zbog “… organizacije gradilišta i zbog sigurnosti pješaka i automobila koji prometuju pored gradilišta te kako bi se izbjeglo kretanje teretnih vozila kroz ostatak ulice“, objašnjava gradonačelnikov ured.

Otkad su počeli radovi, kroz ovu je ulicu (koja još uvijek nema nogostup ni uređeno parkiralište) izuzetno pojačan promet teretnih vozila s gradilišta i na njega, a istovremeno je otežano kretanje pješaka, stanara i učenika iz obližnje škole, kao i automobila. Zatvaranjem bi se gradilište ogradilo od ostatka ulice, ali i osiguralo od mogućih nezgoda zbog kretanja pješaka i vozila u zoni radova.

Kamioni bi ulazili i izlazili isključivo sa i na državnu cestu sa sjeverne strane hotela“, dodatno objašnjava Grad i dodaje da će javnost na vrijeme obavijestiti o novoj regulaciji prometa. Neslužbeno doznajemo da je u planu nasipavanje šljunkom i izgradnja privremene prometnice kroz park ispred Gradske knjižnice.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Nitro Biber piše:

    Svako imalo pametan bi ulaz-izlaz na gradilišta radio iz Tomislavove a ne neka privremena šodrana sra#a kroz park…..UŽAS!!!!!!!!!!

Komentari su zatvoreni.