U proteklom tjednu zabilježeno 28 kaznenih djela i 13 prometnih nesreća

Na području Policijske uprave Koprivničko – križevačke u proteklom je tjednu zabilježeno je 28 kaznenih djela, 13 prometnih nesreća, dva požara i osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 28 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, 12 kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno šest osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježeno je osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih četiri prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja drskog ponašanja, prekršaj tučnjave i prekršaj vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Prekršajno je prijavljeno 11 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba niti materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečena je jedna maloljetna osoba mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.