Rekreativci iz Škole trčanja zaradili izvrsne ocjene

Školski praznici koji su danas počeli ne odnose se na “učenike” trenera Alena Pavličeka iz Škole trčanja AK Križevci za koje će “nastava” trajati cijelo ljeto. Izvrsne ocjene skupili su na utrkama proteklog vikenda i sinoć na Čakovečkom noćnom ceneru. Na ovoj tradicionalnoj noćnoj utrci koja se trči na prvi dan ljeta 21.6. i starta točno u 21:06, petice za najbolja osobna vremena zaradili su Marko Horvat i Danijela Gudić na 5 km te Alen Lukinović i Saša Brumen na 10 km. Peticu je zaradio i Sandro Novosel koji jučer nije popravio svoj najbolji rezultat na 10 km, ali je bio najbrži od Križevčana. Trener Pavliček zadovoljan je uspjesima svojih učenika koji su pokazali da se trud, znoj i poneka suza na treninzima – ipak isplate.

Rekreativci iz Škole trčanja nastupili su u nedjelju i na 29. vrbovečkom polumaratonu uz, već tradicionalno, vrućinu i sparinu. Na stazi od 5 km trčali su Marko Horvat, koji je bio ukupno 9., i Martina Ljaljić koja je u cilj ušla kao 8. žena, dok su dionicu od 10 km istrčali Igor Kuzmić (7.) i Goran Ljaljić (12.). Kuzmić je bio i treći u svojoj kategoriji. Osim njih trčale su i djevojčice Nora Ljaljić i Petra Pavlinić te Igor Pavlinić.

Najneobičniju od svih utrka u subotu je trčalo troje trkačkih školaraca Marija Valičević, Zvonimir Mesić i Gabrijel Hribar koji su testirali svoju izdržljivost na Lapovac Backyard Ultra. Utrka je to u kojoj pobjednik nije onaj koji prvi dođe u cilj, nego onaj koji zadnji ostane u igri. Trči se stazom dugom 6706 metara oko jezera Lapovac pored Našica i starta se svaki puni sat. Marija je startala i istrčala 7, a dečki po 8 krugova. Za podršku, smišljanje taktike, ali i masažu i okrijepu uz stazu bio je zadužen trener Alen Pavliček.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.